Positiviteit Scoort: Blauwe Kaart

De Blauwe Kaart geef je als team na een Thuiswedstrijd aan het bezoekend team, met op de achterkant geschreven waarom dat bezoekende team sportief & respectvol was. Het is een compliment voor de tegenstander.
Zo laat je met de Blauwe Kaart zien dat je de tegenstander waardeert.

Dit draagt bij aan een Sportieve en Respectvolle wedstrijd en vergroot het plezier en de sfeer rondom onze sport. Het gaat immers niet (alleen) om het winnen, maar ook om de manier waarop het spel wordt gespeeld!

Als Thuisspelend team verwelkom je de tegenstander en nodig je ze uit om na afloop van de wedstrijd met beide teams samen iets te drinken in het clubhuis; je zegt ook meteen dat je de tegenstander na afloop iets wilt geven (en dat is de Blauwe Kaart). Een mooie manier om in positieve sfeer de wedstrijd te beginnen.

Na afloop van de wedstrijd schrijf je op de Blauwe Kaart het compliment voor Sportief en Respectvol gedrag van de tegenstander, je maakt er een foto van en geeft de Blauwe Kaart aan de tegenstander. Dan ga je samen wat drinken en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis.

De Blauwe Kaart, hoe werkt het? klik hier